Saai richting carrion de los condes
Vandaag een hele saaie route gelopen langs een doorgaande weg met gelukkig weinig verkeer. Gisterenavond heeft eropnieuw een vrouw een gat in haar hoofd gevallen bij het afstappen van het stapelbed. Het verbaasd me allemaal niet zo gek veel. Veel mensen zijn tussen de 50 en de 70 en die zijn toch niet meer zo soepel. Om jullie een beeld te schetsen van hoe de ochtend in zo'n refugio begint het volgende.
Om 21.30 liggen de meeste mensen in bed en wordt het rustig. Om drie uur gaat de eerste (vrouw) plassen waarna ze gaat liggen draaien waarbij de mensen rondom haar onrustig gaan worden . Om 5.00 is het welletjes en stapt de eerste vroege vogel uit bed en begint met zo'n koplampje op in zijn rugzak te rommelen heel voorzichtig maar altijd net hard genoeg om een of twee anderen wakker te maken. En dan is het hek van de dam. De een na de andere loopt met zo'n derde oog op concentreert zich op zijn rugzak maar laat dan iets vallen waardoor hij toch net even bij jou in je gezicht schijnt. Al met al om 6.00 is iedereen wakker en is het een run naar het toilet de wastafel en dan en route.
Hoi Ans,
Je hebt weer prachtige foto's geplaatst doe jij voorzichtig op de stappelbedden!
Knuffel Corry
Hallo Ans,
We lezen je reisverhalen met veel plezier en zijn vol bewondering over jouw doorzettingsvermogen.
We twijfelen er niet aan dat je de reis zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Er is één troost voor wat betreft de soepelheid van 50 tot 70 jarigen, na de 70 wordt je weer een stuk soepeler, kijk maar naar Frans.
Nog veel plezierige KM's wandelen, je toegewenst door Frans, Gré en Tim.